Tarieven

Schoonheidsbehandelingen

De tarieven voor deze behandelingen zijn te vinden op de website van Miranda’s Beautysalon.

Pedicurebehandelingen

Wat kan de pedicure voor jou betekenen?

Voeten vragen aandacht. Maar soms kun je die (even) niet geven. Bijvoorbeeld door ziekte, psychische klachten, ouderdom, overgewicht, verminderd gezichtsvermogen of doordat je wat minder soepel beweegt. Dan is de (medisch) pedicure er voor jou.

Er zijn veel voetproblemen waarmee je niet meteen naar de huisarts hoeft en waarmee je uitstekend terecht kan bij de pedicure. Voor een bezoek aan de pedicure heb je geen doorverwijzing van de huisarts nodig. Je kunt bij de pedicure terecht voor het knippen van nagels maar natuurlijk ook bij de volgende voetproblemen:

  • likdoorns
  • ingroeiende teennagels
  • droge voeten
  • blaren
  • overmatig eelt
  • huidschimmels en nagelschimmels*
  • likdoorns, voetwratten en kloven

Juist bij diabetes, reuma, Parkinson, Alzheimer, dementie, spasticiteit, kanker, ouderdom, zwangerschap, overgewicht en zware belasting van de voeten verdient voetverzorging extra aandacht. Specifieke klachten aan de benen, voeten, nagels of huid kunnen dan opspelen. Maar ook kunnen voetproblemen ontstaan door bijwerking van medicijngebruik of als jouw beroep veel van je voeten vraagt. De (medisch) pedicure weet op welke punten kwetsbare voeten extra zorg nodig hebben.

*Mycosenagels: in de volksmond ook wel kalknagels of schimmelnagels genoemd. Het gaat namelijk om een schimmel die zich in één van de lagen van de nagel nestelt. Schimmelnagels zijn uiterst besmettelijk!

Nagels knippen/polijsten, nagelriemen terug duwen, eelt/likdoorns verwijderen en voetcréme30 min.30,00 euro
Bovenstaande inclusief lakken34,50 euro
Nagels knippen/polijsten, nagelriemen terug duwen, eelt/likdoorns verwijderen en voetmassage45 min.41,50 euro
Tarieven 2022