Over mij

Uiterlijke verzorging is altijd een grote passie van me geweest. Van jongs af aan ben ik er veel mee bezig. Na de middelbare school in Steenwijk ben ik daarom opleidingen tot kapster, schoonheidsspecialiste en visagiste gaan volgen in Zwolle.

Hierna heb ik bij verschillende kappersbedrijven, schoonheidssalons en drogisterijen gewerkt in zowel het noorden als westen van het land, waar ik ook een paar jaar heb gewoond. Daarnaast ben ik landelijk als freelance visagiste actief geweest. Ik heb aan vele fotoshoots en tv-commercials meegewerkt en bij een groot aantal bruiloften het haar en de make-up mogen verzorgen.

In 2007 ben ik in Groningen gaan wonen, waarna ik zo’n twaalf jaar lang met veel plezier als schoonheidsspecialiste en assistent-drogiste bij DA Drogisterij Waalkens in Zuidhorn heb gewerkt. In 2014 vond ik het tijd om iets nieuws te leren en ben ik begonnen aan de opleiding pedicure, die ik met succes heb afgerond. Vanaf 2015 had ik mijn eigen pedicurepraktijk in Groningen.

Sinds oktober 2020 woon ik weer in Steenwijk en sinds september 2021 heb ik op maandag en woensdag mijn eigen dagen bij Miranda’s Beautysalon, dat gevestigd is in woonzorgcentrum Nijenstede te Steenwijk.